danske pornosider nakne damer video

Gå ut og spis, begynn å pell deg i nesa, og legg alt det du finner ved siden av maten til den du befinner deg sammen med. Kåt opp kjæresten din og si at du har vondt i hodet. Ha alle top 10 ringelydene på mobilen å spill de av for alle du ser. Når noen har en idé si til den personen at du har en bedre idé, men faktisk så er det den samme idéen.

Hvis du gjør dette tilstrekkelig mange ganger så vil du garantert få noen forbanna! Snakk i mobiltelefonen hele tog turen. Rist alle uåpnede øl-flasker i kjølen på fest.

Stirr inntenst på noens hake under en samtale. Skift gradvis annsiktsutrykk fra undrende til vanntro til vemmet og så til lattermild. Alltid stå på ditt selv om du helt innlysende tar feil.

Vær alltid enig med det folk sier til deg! Stirr i taket hver gang en person prøver å fortelle deg noe interessant Kverruler på alt andre sier til deg! Istedenfor å ringe til mobiler, ring en gang så de ser hvem som har ringt, da ringer de ofte tilbake i tilfelle det var noe viktig. Hold samtalen gående lenge, og sørg for å presisere at det ikke var noen spesiell grunn til at du ville ringe. Når du sitter og prater med en annen person så skal du sitte og stirre fjernt ut i luften og gjenta lavt for deg selv hvert substantiv fra den siste setningen personen sier!

Dette kan ta en stund men den du prater med blir garantert forbanna! Spør om å få låne telefonen til folk for bare en liten samtale, hold en lenger samtale gjerne til mobil gående. Sørg for at de barna du ser som er med stressede foreldre og handler , ser at du spise godteri, is drikker brus eller lignende.

Ta opp do ringen på jente doene på disco Alltid finn noe feil med situasjonen, uansett hvor fin den er. Pill buser i store selskap. Aldri trekk ned etter du har vært på driter'n.

La helst noen se at du ikke trekker ned. Mest virkningsfullt ved sur mage og do-kø på disco. Bruk lang tid på alt du gjør på jobben. Under en matteprøve eller helst eksamen oversett alle tallene til det binære tallsystemet! Ikke tørk eller gre håret etter du har dusjet. Kast alltid krydder over skulderen etter du har krydret noe. Napp til deg mobilen til noen du ikke liker, skriv en helt ufattelig provoserende sms melding og send den til SAMTLIGE på telefonlista til ved kommende.

Inviter folk til hjemme alene fest hos noen du ikke kjenner. Når du er i selskap, smatt, mens du klager over andre som smatter Si "altså at" i bynnelsen av hver setning. Når noen er sint på deg, og prøver å skjelle deg ut; sett opp et sinnssykt "forferdet" uttrykk.. Fyrer dem garantert av. Tygg mat med meget åpen munn når folk prøver å fortelle deg noe.

Ring på og stikk av. Uten å holde deg for munnen. Kjøp 10 Kg druesukker i Sverige. Del det opp i kilospakker, gjem dem rundt i bilen og sørg for at du blir stoppet i tollen. Trond, si gjerne at vedkommende må ta imot en beskjed. Etter at dette har pågått noen timer ringer en av dere og sier: Plukk ut massevis av varer i en matvatebutikk og gå for å betale. Når kassadama har slått inn alle varene, kjenn deg på lommene og si: Jeg har visst glemt lommeboka hjemme.

Så går du rett fra alt sammen. Fungerer aller best på en travel lørdag i en bu Midt i en gudstjeneste begynner du å plystre "Prix gule priser". Kritiser ALT en person sier i en samtale. Bestill hamburger, brus, pizza, pommes frites, alt du kan tenke deg på en fast-food sjappe og mens de steker det Gå på epleslang hvis du er over Hell ketchup på skjorta di, dult borti noen og lat som det er masse blod, som ikke er ditt Hvis noen spør deg om noe, si at du skal gjøre det, men lat som du hele tida glemmer det når de spør deg igjen!

Gå og trykk alle på skulderen. Sørg for å bli lagt merke til! Gå rundt på gata og sperr opp øynene rett i ansiktet til en villt fremmed og hves "Mennesklig svik" La toalett setet alltid stå oppe. Herp sikringsskapet og gjem alle reservesikringene. Vær skikkelig røyksugen uten egentlig å røyke. Overdriv dette helt til vedkommende skjønner du har kødda hele tiden. Sørg for å alltid komme ca. Mobiltelefon - er du dritt lei av å "ufrivillig" delta i andres telefonsamtaler på buss, restaurant, kino mm, si høyt og tydlig "Elskedes, er det kjerringa di som maser igjen?

Lat som du aldri forstår poenget når noen forteller en vits I en samtale, støtt opp under alle dine argumenter med '.. Rapp morgenavisen til naboen hver dag. Når noen ber deg gjøre noe, si: Er det en direkte ordre som jeg blir nødt til å bryte, eller kan jeg bare si nei med en gang?

Hvis noen klager på noe om at de foreksempel har vondt et sted eller har kjørt av på sykkel rop SYND! Si aldri "ha det" eller "vi snakkes".

Si alltid "god bedring" istedet. Sett ett klistremerke med teksten: Han ligger i bagsjen. Ha alltid ringetonen på mobilen på høyeste nivå, og la det ringe godt og lenge før du eventuelt bestemmer deg for å ta den.

Avbryt andre når de snakker. Hvis du sitter i en forsamling der du VET at du er tynnest, klag over hvor tjukk du er blitt. Dra i g-strengen til alle damene som viser den frem, gjerne flere på en gang! Promp høyt i drosjen, forklar hele tiden at det bare blir verre. Prøv å lag kysselyder og hvisk søte ord inn i røret når en fin gutt snakker med dama si i telefonen.

Ring på til ukjente personer og spørr om det var her bordellet lå. Start å gå rolig mot kontolløren og deretter løp iherdig av gårde uten å vise billetten. Sørg for å bli tatt etter å ha løpt et stykke. Når kontrolløren skal til å skrive boten, vis han en gyldig billett. Lat som sovner midt under kameratens vits. Pell deg i nesen og klistre de fast nederst på avissidene. Ring til dama og si at du har lyst på sex og når hun kommer bort, så si at du akkurat har hatt sex og forklar hvor deilig det var.

Tygg tyggis, og smatt noe jævlig. Smør go' negl på bestikket til bordet ved siden av når du er på resturant. Vri deg i dødskramper hver gang bussen kjører gjennom en tunnel. Løp inn i en bank, med en tranflaske i hånda, og skrik: Svar usakelig på alle spørsmål under en diskusjon.

HELE tiden, og syng ekstra falskt. Avslør slutten av filmen. Uansett om du har sett den eller ikke! Begynn og le før vitsen er over. Klø deg i rompa konstant. Når folk spør hvorfor du gjør et, si "jeg vill jo ikke komme for sent til vår avtale, så jeg fikk ikke tørka meg ordentlig bak. Gå midt i en samtale.

Kikk og pek på en, og brøl ut av latter! La vær å trekke opp etter du har vært på do. Begynn alle telefonsamtaler med 'Hva er det du maser om? Lag knekkebrød på eksamensdagen, pakk den godt inn i både plastikk og papir. Spis sakte og med munnen åpen. Prøv og smul mest mulig, og ha gjerne noe klissete pålegg. Le høyt når du stiller deg ved siden av noen foran pissoaret.

Jeg plager deg ikke", bare fortsetter du. Løp rundt og stjel skoene til folk og rop ut: Snyt deg høylytt og ofte på kino Lat som om du husker minimalt av hva folk har fortalt deg om seg selv. Si gjerne "Huff, jeg glemmer alltid hva du heter". Stikk små hull i majonespakken Lag masse riper i en støgg cd du har, ta den med på et jævli bra utested som spiller musikk, be DJ'en spile den Stirr folk alvorlig i øynene, lenge.

Sitte og høre på ringtonene på mobilen om og om igjen Send en lapp fra kommunen om maurinnvasjon til mennesker som har fobi for insekter!

Ring på til naboen, når han åpner står du bare der og holder kjeft. Når han da lukker igjen døra ringer du på igjen og holder på sånn en stund.. Still deg midt på motorveien, iført fillete klær og en bjelle som du ringer, konstant mens du leser opp 2. Stirr intenst på benene til noen som står og snakker til deg. Når du vet at det er folk som venter på å bruke den samme telefonen som deg, bruk jævlig lang tid og lat som du er brydd over at andre blir utålmodige.

Rop selvdigger til alle du møter. Host på andres mat. Le mens du har sex. Drit på trappa til naboen, ring på og spør etter papir. Sett søppelboksen foran døra til naboen. Gå bort til en fremmed og si: Ha mobiltelefonen på høyeste lydstyrke når du er på kino.

Sørg for å vise at det er nettopp din telefon som ringer og vent lenge før du svarer. Sørg for å prate høyt! Hvilket kjønn er du?

Kommenter alltid maten andre spiser i skikkelige negative vendiger Si til typen at du ikke vil ha sex før du er lovlig, og gjør det slutt når du endelig er Vær uenig med alt én person sier til deg, og ro så langt ut du kan for å forklare hvorfor du er uenig. Fest et par stramme sykkelstropper i husdør håndtaket stramt som faen til gelenderet hvis døra går utover Ring på og spark kraftig i døra, og løp Men husk at det er moro og se på. Hvis noen spør deg om noe, svarer du helt vekke som for eksempel hvor har du vært?

Jaja det syntes jeg og Putt avføringsdråper i kaffekokeren når du drar i et fint selskap. Få tilgang til en annens mobiltelefon og still om på språket til f. Kroatisk, Gresk, eller et annet uforståelig språk. Du kan også endre på andre innstillinger ringetone, logo etc. Kjøp deg hest og fortell alle vennene dine at den skal brukes til hestepølser Hvis du kjenner noen med høreapperat, lat som om du snakker til dem, vent til de skrur opp lyden, gjenta et par ganger.

Spille av lyden som kommer når du får melding på mobilen mange ganger. Drikk deg full og heng ut av vinduet i 4. Følg etter en vilt fremmed i byen. Da bare sier du "Hva? Nei, jeg følger ikke etter deg. Du vet at en bekjent kommer ned gata om et par strakser.

Still deg oppå en benk e. Fortsett med dette, og lat som om du ikke ser han, når han kommer nærmere. Fis på kinoen og klag på at det stinker no jævlig! Fortell alle dine slektniger og venner om hvor herlig det er.

Kjøp en pakke smør og gi den til en gammel person og si, kan du holde denne for meg eg skal bare inn og kjøpe brød. Også går du og kommer ikke tilbake. Fortell andre at de er så stygge når de smiler. Klapp lengre enn alle andre når det er applaus. Late som du ikke hører en dritt, og plutselig så skriker du i øra til vedkommende og lurer på hva i hælvete det er for noe! Smil leenge til en ukjent på gata. Legg armen din rundt en ukjent dame,og si "du er ikke akkurat den fineste blomsten i bukketen,nei" Spør om folk har lagt på seg.

Putt fingeren din på vedkommes arm øverst der du tar sprøyte hold den der Virket for meg i allefall. Spar til en lang hockeysveis og sleng den i fjeset til andre. Stirr intenst på en person i en stund. Kom deretter med et: Stå bakerst i kø skiheis, buss, tog, osv. Sægg, hvis du er jente. Si navnet til exen når du ligger med damen din.

Ta en jente du ikke kjenner på rumpa. Gå bort til en vilt fremmed person og si "Slapp av, jeg skal drive den onde demonen ut av deg! Gå bort til noen helt fremmede jenter og klem på puppene og si "Jaha, du bruker tydeligvis push up Klipp over strengen på g-strengen til noen villt fremmede jenter som viser den fram!

Gå opp til en villt fremmed og si "Nei håper du snart får deg en jobb ja. Funker best på seriøse og overlegne mennesker. Hvis du er jente og skal ha sex, rett ett forstørrelsesglass mot pikken hans og si "Hvor er den!? Jeg kan ikke finne den!

Hvis noen forteller en vits, si "Ja det var jo interresant Kjøp en jordbær milkshake på McDonald's, gå og sett deg ved et bord, drikk opp nesten hele milkshaken, gå tilbake til kassen med den og si: Når noen holder ett foredrag begyn å le når han presenterer seg Sov under selve saken, og kritiser han no så inni helvete etterpå. Rop høyt og klart hvor dårlig maten er når du er ute og spiser Spør damene på disco om de har pushup BH. Og før de for svart sier du: For du har de største bollekinna jeg har sett!

Når noen vil gi deg en klem så sprett bakover og hyl: Gå motsatt vei når du går i rulletrapper. Hvis det er mye trafikk, gå ut midt i veien og begynn med å dirigere trafikken!

Når du står i en lang kø, så må du bare prompe og le rått! Du har nettopp fått ny laserpenn. Vent til Naboen har lagt seg og lys inn på soverommet. Hvis noen spør om råd Når du går gjennom en svingdør, sørg for all del å trykke på handikappknappen når du har gått gjennom. Le høyt hvis noen tabber seg ut. Når du står i kø: Lat som du nyser samtidig som du skvetter vann i nakken på personen som står foran deg Når du har sex, drar du den ut å spør om det er greit du fortsetter litt på egenhånd.

Politiet står og snakker med hverandre: Når noen ser på TV, skift kanal og gjem fjernkontrollen. Skrik fitte midt i byen Hvis noen spør deg om hva klokken er så bare si: Dra i gensera til folk. Dette funker, jeg fikk meg i alle fall en på tryne da jeg gjorde det. Ring et eller annet mobilnummer, eller hustelefonnummer, med skjult nummer på mobil.

Når du har snakket en stund om ingenting, så spør du: Dette vil gjøre folk ganske "pissed"!! Samle kronestykker på nøkkelringer.

Så gå å handle med dem, ta deg god tid og ta alle kronestykkene av nøkkelringene. Det kommer til å skape jævelig kø. Og er det noe folk ikke liker så er det å stå i kø. Skaff deg selv et kunstner-navn, f. Signer alle dokumenter, brev o. Diskuter høylytt med deg selv om Pokemon er bedre en Diggimon. Hver gang noen kommer innpå deg, skal gi deg en klem e.

Når du står i en butik klag høyt over hvor dyrt det er i forhold til rema eller kiwi. Lag en side med kule vitser på internet. Lag siden så liten at vitsene akkurat ikke får plass. Slik at du må klikke fram og tilbake i breden hele tiden. Når du ser på Jeopardy e.

Bann høylydt når du ser at du tok feil. Si alltid hvert 5. Ta med deg en kamerat i butikken og ta matvarer fra kundene, og kast dem til hverandre Spis med munnen åpen og gå inn for at andre skal se det. Når du sitter på bussen - pling høyt og lenge på alle stop, men ikke gå av.

Særlig etter lange, kjedelige innlegg med mange fremmedord. Bit negler og spytt dem på folk du ikke kjenner! Gå rundt med innsamlingsbøssa for fattige i Afrika oppned og reklamer for FrP. I butikker med automatisk døråpner, vri på sensoren hvis det går an, slik at døra ikke åpner seg før folk kolliderer med den, eller at den åpner seg når man er fem meter borte og lukker seg rett foran trynet på en.

Folk kommer til å klikke! Spør en lærer om samme ting mange ganger og lat som du ikke sjønner noe.. Når Jehovas Vitner eller andre sekter kommer på døren for å selge noe, avbryter du dem og sier at du har noe DU vil selge til DE!

Funker spesielt om du er på en meget pen restaurant med masse mennesker Be noen jenter ri deg De blir alltid forbanna på meg ihvertfall. Følge denne lista til punkt og prikke - ta den gjerne med og les høyt, før du utfører det du skal. Gå rundt å plystre "lisa gikk til skolen" uten stopp.

Ikke prate en hel dag når folk spør om det er noe i veien sier du: Hva skulle det være med meg. Gå rundt å slikk på folk. Røyk i Natur og Miljø timen.

Gjør som de gjør i såpeseriene; aldri si "hade" i telefonen, bare legg på når du synes samtalen bør avsluttes Sitt på bussen og spis mat med åpen munn, prat med deg selv og brøl ut i latter så maten flyr ut av munnen.

Når en boms spør om penger Klabert, kan du veksle en tusenlapp? Se rett ut i luften og det skal se ut som du følger med på noe Korte ord uten mening er bra. Hvis noen skal fortelle deg noe, le høyt før de kommer til poenget, gjerne slutt å le når de er kommet til poenget! Fyr opp en sigarett på røykfrie, tette steder med mange folk, og blås gjerne mot dem.

Spør de om du kan stumpe sigg'en gjør du det: Lat som du er på gråten, uansett hva folk sier til deg! Overdriv spyttingen din med HØY harking spesielt når det går gamle damer forbi. Senk buksene ned til knærne, eller enda lengre ned, og spør vilt fremmede om klokkeslettet.

Fungerer best på gamle damer! Gå baklengs, spesielt i køer og på steder med mye folk. Gå sakte eller kolldier med så mange som mulig. Stirr lenge på folk som kjøper do papir. Stå klar runft hjørnet når naboen går ut med søppla, spring for til han å spørr hva i Huleste Blanke Helvete han har i den posen!?!?!

Syng boyband sanger, eller Britney Spears låter i heisen eller andre sanger, og prøv å få folk med på det. Sægg med buksene, og stå på skateboard Ha hull i lomma og før sakte penis ut gjennom hullet. Ikke dra ned etter deg. Kjibb en mobil av en kammerat og send meldinger til tanter eller lignene hvor det står at du vil pule vedkommende hardt i rompa! Kammeraten blir garantert forbanna Klin buser på knapper i heiser. Hvis du ikke drikker melka di opp på skolen, åpne kartongen og sett den på et litt "bortgjemt" sted.

Etterhvert vil det lukte ille! Still deg midt på torget, se opp mot himmelen og ul som en ulv. Sett deg på en sentral plass i byen å tvinn tomler mens du brøler "bruuunost, bruuunost, bruuunost Etter at klassens største skolelys har fremført no, le veldig høyt!!

Bom en sigarett av en du kjenner bare litt, ta tre trekk og hiv den på gaten, og si du må rekke bussen. Gå sakte over veien når det er grønnt lys og stopp når det blir rødt. Dra på kino en film du har sett før og si alt som skjer rett før det gjør det, til en helt fremmed Gå rundt i en butikk å rist milkshaken. Få det til å se ut som du drar'n Gå bort til en vilt fremmed person på en veldig sentral plass i byen og skrik, mens du ser veldig fortvila ut: Klin buser på alle tastene på kameraten's mobil Lage en irriterende mobilsvar: Det lengste jeg vet on er over 2 min.

Hvis du er gutt gå til gutter å si dem er driit sexy eller om dem vil gifte seg med deg virker! Ikke gjør dette med homofile. Stirr den du prater med på øret!! Gå på kino og snakk til personene i filmen, f. Han er rett bak deg! Lag et falskt sår som ser ekte ut hyl å få folk til å hjelpe deg. Legg ut svenskevitser på svenske irc kanaler Hvis du pleier å få dårlige karakterer og for en gangs skyld får en bra karakter som er like bra som klassens største skolelys, minn skolelyset på det MANGE ganger!!

Knips en på øret om igjen og om igjen Når noen ringer og spørr om og å snakke med noen andre en deg i huset. Du trenger ikke spørre meg om det så legg på etter du har sagt det. Sitt lenge å bare stirr inn i veggen ved frokostbordet.

Vær skikkelig barnslig ovenfor "voksne" berter. Prikk en person på skuldra, og hver gang personen snur seg, si noe helt meningsløst Se folk i øynene i vinkel! Du kan jo altids fise i ein taxi og så etterpå skjelle ut taxisjåføren.

Hell diesel på plenen til den du ikke liker. Motsi andre hele tida. Pust masse i telefonen. Skift tema i en samtale ofte. Legg dobbeltsidig teip på golvet, flekkesvis, overalt. Vær helt uintrissert under en samtale. Gå bort til nermeste person gå helt intill øret og begynn og sniffe som en hund.

Le skikkelig mye når du har lagt deg og de andre er drit trøtte! Surr fiskesnøre fra stolpe til stolpe tvers over en fotballbane der du vet det skal vere trening om kvelden Ta med deg en stor potetgullpose på kino. Sørg for å knase ekstremt mye med den gjerne i øret på den som sitter foran deg og tygge med åpen munn. Gå opp på siden av en vilt fremmede og gå i samme takt, og herm etter alt annet han eventuelt gjør Trykk på fotgjenger-knappen på hvert trafikktårn du passerer, uten at du skal over.

Slikke seg på leppene hele tiden når folk snakker til deg. Lån mobilen til noen og slett ALLE nummer og meldinger på den. Når du går over veien vink til folk som sitter i bilen og venter på at du skal gå over. Ta paraplyen til en gammel dame mens det høljer ned og si: Ja den virker den. Gjør miner til at du har noe skikkelig ekkelt under tunga mens noen prater til deg. Spør folk hvor mye klokka er og så bare går du før de har svart.

Når noen spiser, fortel dem om ditt kulinariske møte med insekter. Dans mens du hører på discman stygt. Gjem alt som kan gjemmes. Begynn en spennende setning og så Hvis folk spør "Hva er klokka?

Gå i telefonkiosker av typen hvor du putter på penger etter at den du ringer til har tatt av røret Å ring til samme nummer gang på gang Det ender opp med at de skriker o. Når du chatter med noen eller prateri telefonen så si bare "ok" når de sier eller spør om noe. Hvis du har gratis-mail hotmail o. Når du har en passende stor og grusom samling, forwarder du samlingen til alle på mail-listen din. Gjør dette med jevne mellomrom. Når du går bak noen så sparker du benet ut til siden når de går forbi noen og det er tett.

Hvis du har sagt en fornærmelse eller gjort en ting som gjør at folk blir forskrekka etc. Når du spiller ball, og du får ballen, så bare står du der og gir ballen stille og rolig til motspillerne. Syt om hvor syk du er. Pass på å overgå de andre hele tiden. Funker bra hvis du har med deg noen venner som kan stå og le rått sammen med deg. Le hele tida med den MEST slitsomme latteren! Når noen snakker med deg spør du hele tiden "gjør du!

Når en telefonselger ringer tar du telefonen og ber dem vente litt så går du å tar en dusj eller spiser, så tar du telefonen og sier du ikke skal ha noe. Du kan da slette enkeltsider som du har vært inne på eller du kan slette alle brukerdata, både nettsider, lagrede passord, tekst som er lagt inn som autoutfyll etc.. For Google Chrome spesifikt så klikker du på skiftenøkkelen oppe i høyre hjørnet.

Velg da "logg" fra menyen som dukker opp. Du får da en oversikt over alle nettsteder du har vært innom. Du kan da velge "rediger elementer" oppe i høyre hjørnet og så huke av for de nettstedene du vil slette. Et alternativ for senere, om du ikke vil at andre skal se hva du gjør på internett er å trykke skiftenøkkelen og så velge "Nytt inkognitovindu" fra menyen.

Du vil da åpne ett nytt vindu og det du foretar deg her vil ikke lagres på din maskin. Fjernkontrollens far er død Mannen som oppfant fjernkontrollen, og som dermed lenke t millioner av TV-tittere til sofaen, er død. Piratparti nektes å lenke til Pirate Bay-hull Beordret av domstol. Høgmo lenke s til dansk toppklubb Har allerede vært i samtaler med OB, melder Politiken. Ikke sivil ulydighet i Strandgata Motstanderne av at gamle trær i Strandgateparken i Hamar hogges ned vil ikke lenke seg fast, men kanskje klatre i trærne.

Likevel er det lite som tyder på at Sonja Henie var nazist, mener Henie-forfatter. Nå blir han utlevert til USA lenke t til pirat-materiale.

Behring Breivik observeres uten fot lenke r Anders Behring Breivik 33 synes det blir ubehagelig at mange mennesker skal observere ham døgnet rundt over en lang periode i Ila fengsel. Det forteller en av hans forsvarere, Tord Jordet.

Observeres uten fot lenke r Anders Behring Breivik 33 synes det blir ubehagelig at mange mennesker skal observere ham døgnet rundt over en lang periode i Ila fengsel. Nye demonstrasjoner i Moskva Tusener av russere holdt søndag hender for å danne en menneske lenke rundt bykjernen i Moskva, i protest mot statsminister og presidentkandidat Vladimir Putin.

Menneske lenke av demonstranter rundt Moskva Tusener av russere holdt søndag hender for å danne en menneske lenke rundt bykjernen i Moskva, i protest mot statsminister og presidentkandidat Vladimir Putin. Må jeg feste fot lenke på spillerne? Ståle Solbakken føler han styrer en barnehage.

Britiske Richard 23 lenke t til pirat-film Dette var en protest mot Ryanair Stolpe lenke ren like ikke forholdene i det irske flyselskapet. Tilskuer lenke t seg fast til stolpen Kampen mellom Everon og Manchester City måtte stoppes. Supporter lenke t seg fast til mål med håndjern midt i Premier League-kamp Måtte fjernes med avbitertang. Her henretter Taliban for åpent kamera Skrekkvideo viser 15 kidnappede pakistanske soldater som ble kidnappet, lenke t sammen med håndjern - og drept.

Se alle konkurransebildene Her kan du se tidligere innsendte bilder fra NRK Sørlandets fotokonkurranse. Se bildene fra de ulike temaene ved å klikke på lenke ne. Barn i åtteårsalderen fanget i lenke r Da politiet raidet en islamsk skole i Karachi fant de barn og rusmisbrukere fanget i lenke r. De ville gjøre oss til talibanere og sende oss ut i kamp Politifolk har funnet 68 elever som satt lenke t fast i en kjeller under en muslimsk skole i den pakistanske storbyen Karachi.

Sa ja til den 10 år yngre modellkjæresten Breivik ble brukt i Facebook-svindel Vær kritisk til hvilke lenke r og innhold du klikker på, advarer norske eksperter på datasikkerhet.

Nettavisen - Data og IT - Info Denne svensken var angivelig lenke t til rullestol Likvel bygger han hus og reiser på ferie. Nå er han tiltalt for millionsvindel. Fire psykisk utviklingshemmede holdt fanget i kjeller Var lenke t fast i et ørlite rom, mens fangevokterne innkasserte trygden deres. Alenemor får hjemmesoning Normalt skulle kvinnen i årene havnet i fengsel etter promillekjøringen som endte i en murvegg, men hensynet til barna gjør at hun får elektronisk fot lenke , og soning hjemme.

Agderposten Lokal - Info Innfører fot lenke i Agder Kriminalomsorgen i region sørvest starter opp med straffegjennomføring med elektronisk fot lenke i agderfylkene. Hubroene slipper vindmøller Naturfotograf Arne Nævra uttalte at han skulle lenke seg fast dersom NVE ga klarsignal til å bygge vindmøller i hubroparadiset på Sleneset i Lurøy. I dag ble det klart at han slipper. Brygger opp til mer pilsbråk Bryggeritopp Petter Nome mener det er tragikomisk at han må fjerne lenke r til nyhetssaker om pils.

Skuespillerinnen og TV-snekkeren ble smidd i hymens lenke r denne helgen. Nok eit ulovleg garn beslaglagd Statens Naturoppsyn kverrsette i natt ei umerka garn lenke med to garn ved Andalsberget i Førdefjorden.

Falsk Lotto-Hilde sprer virus Men det er ikke den tidligere programlederen i Norsk Tipping som står bak, og du kan heller ikke vinne Lotto ved å klikke på lenke n. Ble lenke t fast og pisket Den 47 år gamle svensken søkte etter «underdanige tøser» til sin «torturkjeller».

Nå er han tiltalt for voldtekt. Nå venter væpnede vakter, fot lenke og strenge restriksjoner. Strauss-Kahn håper å bli løslatt med fot lenke IMF-sjefen håpet på å bli Frankrikes neste president, nå håper han bare å få slippe ut av fengsel. Falske bin Laden-bilder florerer på nettet På grunn av enorm interesse fører president Obamas bildenekt til manipulerte bilder og virus lenke r. Dette er ikke bin Ladens lik Pass deg for farlige lenke r. Dermed fikk programleder Mari oppfyllt drømmen om ei superlang venne lenke.

Se hva vi fant på internett Igjen har vi trolig satt satt ny rekord i antall lenke r! Storberget øker soning med fot lenke Justisminister Knut Storberget Ap vil ha flere overført til soning med fot lenke. Hordaland blir knyttet til prøveordningen som siden innføringen i har gitt alternativ soning til over 2. Vil ha fot lenke -soning Tidspunkt: Ikke klikk på disse lenke ne Sponsede lenke r er den nye lokkematen. Steffen 21 er lam – og kjører hjullaster Steffen ble lenke t til rullestolen, men åringen ville kjøre hjullaster.

Entreprenørselskapet kjøpte en spesialtilpasset doning til 1,4 millioner. Tenkte aldri på konsekvensene Fart og spenning var det eneste som sto i hodet på Tim Knutsen Tanken på et liv lenke t til rullestol streifet ham ikke.

Nettavisen - Bil - Info Vil sette fot lenke med radiosender på voldsmenn 40 prosent av voldsutsatte kvinner opplever mer vold fra samme gjerningsperson innen fire år. Døde lenke r ga rankingfall Men deling av domener er antagelig hovedårsaken til at NTNU faller på Webometrics-rankingen.

Kvinne ble lenke t og skutt I et forsøk på å tvinge åringen til å betale kroner de mente hun skyldte, ble hun lenke t fast med håndjern, truet på livet og skutt med et luftgevær.

Jared Lee Loughner fenglset etter Arizona-skyting Ankom retten i håndjern og fot lenke r, glattbarbert og med kutt i hodet. Pass deg for Goo. Aktivister stanset tog med radioaktivt avfall lenke t seg fast til skinnene. Nok en vekter jobbet under soning Avinor vil ha full gjennomgang av Securitas sin vekterbruk etter at NRK kan avsløre at nok en vekter har sonet med fot lenke mens han jobbet på Tromsø lufthavn, Langnes.

Flyplass-vekter sonet bedrageridom på jobb Flypassasjerer i Tromsø ble undersøkt av en vekter som sonet en dom for bedrageri. Mannen sonet med fot lenke. Sonet bedrageridom på jobb En Securitas-vekter ved Tromsø Lufthavn gikk på jobb mens han sonet for bedrageri, og gikk inn og ut av sikkerhetskontrollen med fot lenke.

Vekter sonet bedrageridom på jobb En Securitas-vekter ved Tromsø Lufthavn gikk på jobb mens han sonet for bedrageri, og gikk inn og ut av sikkerhetskontrollen med fot lenke. Ikke klikk på denne! Ny lure- lenke herjer Facebook. Dømt for å ha lenke t fast narkoman bror åring lenke t fast storebroren for å tvangsavruse ham. Vurderer fot lenke på flere fanger Om lag 1. Nå vurderer regjeringen å utvide ordningene. Ny svenske lenke s til Rosenborg Den svenske fotballspilleren Mattias Bjärsmyr skal være på vei til Rosenborg.

Samtidig lenke s Kris Stadsgaard til Spania. Kjendiser og monstermast Aksjonistene mot kraftlinjene i Hardanger har klart å lage ei rikssak ut av motstanden. Ordet monstermast og kjendiser som vil lenke seg fast har ført fram. Planlegger fremdeles lenke gjeng Aksjonsgruppa Bevar Hardanger er ikke fornøyd med regjeringas snuoperasjon.

Vil fortsatt lenke seg fast i høst. Victor Normann klar for lenke -aksjon mot monstermaster Professoren stiller i lenke gjengen om det blir nødvendig. SV-toppar i lenke gjeng Fylkesleiarar vurderer sivil ulydnad. Hun mener Hardanger har smaken av Alta. Kan bli lenke gjeng mot kraftline Etter at regjeringa sa ja til gigantlina i Hardanger, fryktar kraftlinjemotstandarar at avgjerda skal skape presedens også lenger nord på Vestlandet.

Eg kjem til å vera i lenke gjengen Næringslivsleiar Johan Fredrik Odfjell er lei av det han kallar "rørande omsorg" frå regjeringa. Fredag ble det klart at det blir høyspentledninger gjennom Hardanger. Alt du trenger for en finfin sommer Det er ferie! Her er nyttige lenke r for en fortreffelig sommer, uansett vær. Dømt for lenke i e-post Dommeren: Fot lenke soning svært vellykket Prøveprosjektet om fot lenke soning i Hedmark har vært så vellykket at det bør videreføres.

Det mener friomsorgslederen i Hedmark og Oppland. Fornøyd med fot lenke soning Trebarnsmoren fra Nord-Troms er glad for at hun får sone samtidig som hun kan beholde jobben og være sammen med familien. Facebook blokkerer USAs drapsvideo fra Irak Umulig å lenke videoen som viser at to uskyldige journalister blir drept av amerikanske soldater i Irak.

Kronprinsparet kommer Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit kommer på besøk et tre dagers besøk til Aust-Agder i månedsskiftet august-september.

Nå får Lao Lu 2 barnehageplass Slipper å stå lenke t fast hver dag. Lao Lu 2 blir lenke t fast av far De fattige foreldrene får ikke barnehagestøtteog løser problemet med lenke og lyktestolpe. Utlendinger i ulovlige lenke r Såkalte «body-cuffs» er ikke godkjent, men politiet bruker det ved uttransportering av utlendinger. Har sendt ut utlendinger i ulovlige lenke r Politiets utlendingsenhet PU har i flere år brukt et håndjernbasert system på personer som sendes ut av landet, uten at systemet har blitt kontrollert, testet eller godkjent.

Sånn går trafikken på bitte-lille julaften Skal du hjem til jul? Her finner du lenke ne til aktuelle nettsider om vei, jernbane og fly. Festet 80 meter lys lenke r Det var med livet som innsats vi fikk festet julelysene, sier Egil Opsal. Haugesunds Avis - Info Vi har samlet en rekke lenke r som kan være til hjelp i skolearbeidet. He lenke l premiereseier for Norge Norge fikk lett spill i VM-åpningen lørdag.

Japan ble slått Her er lesernes «Se hva vi fant på Internett» At Nettavisens lesere er velbevandret på nett er hevet over enhver tvil. Se deres ville, morsomme og interessante lenke r her. Julelys på helsa løs 30 prosent av alle lys lenke r utgjør en alvorlig sikkerhetstrussel i hjemmet ditt. Det viser en fersk EU-rapport. Er dette verdens lengste jule lenke? Senterlederen ved Amfi i Namsos fikk mer enn han forventet da han ønsket seg jule lenke r fra lokale barnehager.

Er du drittlei Facebook? Nå kan du slette kontoen din - lenke n finner du her! Midtjylland-keeper får spille med fot lenke VG Nett Keeperen til den danske toppklubben FC Midjylland, Arek Onyszko, får permisjon fra fengselet slik at han kan spille kamper. IT Pro - Info Greenpeace truer StatoilHydro Sitter lenke t fast til tjæresandanlegg i Canada, og ber StatoilHydro stanse planer om utvinning.

Vil ha fot lenke r på narkopushere Haugesund-lege mener samme metode må brukes i pandemi som for å hindre narkotikadødsfall. Soning med fot lenke r er en suksess Friomsorgen er begeistret etter ett år med soning med fot lenke i Vestfold. Fikk porno til frokost CD-en som fulgte med frokostblandingen fra Nestlé skulle inneholde en dansevideo. I stedet lenke t den til en grovt pornografisk nettside. Bare skyt oss De kongolesiske fengselsvaktene morer seg med å true sammen lenke de Kongo-siktede med våpen.

Basketstjerne lenke t til rullestol Ulriken-profilen Marco Elsafadi lam i beina. Pass deg for disse! Farlige lenke r herjer Twitter. Viser styreverv i telefonkatalogen Telefonkatalogen på nettet lenke r nå til hvilke styreverv og forretningsforbindelser du har. Datatilsynet følger utviklingen med argusøyne. Nettavisen lanserer startside For å hjelpe deg fram til de viktigste nettsidene i Norge lanserer vi nå en enkel lenke guide.

Sjekk ditt nye bokmerke nå. Pornotrojaner spres via Twitter Høyt profilerte folk sprer lenke r til pornoside med trojaner. Både Mac og Windows rammes. Vil utvide fot lenke -soning Justisministeren vil utvide ordningen med hjemmesoning og fot lenke til å gjelde hele landet. Tiltalt for lenking til hockeykamp VG Nett En svenske er tiltalt for å ha lenke t til en live hockeykamp på nett.

Selv forstår han ikke hva han har gjort galt. Vil ha fot lenke soning i alle fylker Oslo NTB: Prøveordningen som gir enkelte straffedømte anledning til å sone hjemme med fot lenke , er så vellykket at Google må fjerne lenke r i Kina VG Nett Google må gjøre som kinesiske myndigheter befaler, og fjerne lenke r til utenlandske nettsider om de vil fortsette i Kina.

danske pornosider nakne damer video

Danske pornosider nakne damer video -

Legg armen din rundt en ukjent dame,og si "du er ikke akkurat den fineste blomsten i bukketen,nei" Ingen burde døy av matmangel i dag. Har lenge vært lenke t til Manchester United. Dersom vi russejenter sex sex movies tube at barndom er ei tid der vi leikar, går på skulen og ikkje tenkjer på framtida eller bekymrar oss for verda, eller kva klede som er kule og moderne, ja, så er barn domen frykteleg kort hos oss òg. Når du er i selskap, smatt, mens du klager over andre som smatter Likevel er det lite som tyder på at Sonja Henie var nazist, nakne kjendiser sex kostymer Henie-forfatter. Ja, reklamen har også innført omgrepet vaksen ungdom og seier at det er folk mellom 30 og Men så kom endringa då Emma opna opp kontoen sin og slapp alle inn. Hvis du sover på samme rom som søsteren eller broren din snork høylytt med vilje. Hvis noen ringer til deg, ta telefonen å si: Klin buser på alle tastene på kameraten's mobil Hold samtalen gående lenge, og sørg for å presisere at det ikke var noen spesiell grunn til at du ville ringe.